Cégtréning - professzionális tréningek
Csapatépítő tréning
Kommunikációs tréning
Időgazdálkodás tréning
Konfliktuskezelés
Üzleti kultúra
Változásmenedzsment
Tárgyalástechnika
Vezetői tréning
Multikulturális tréning
Interkulturális tréning
Prezentációs tréning
Értékesítési tréning
Panaszkezelő tréning
Kríziskommunikáció
 


Tréningjeink kínálatából


Csapatépítő tréningek

Amikor igazán eredményes csapatépítést szeretnénk a cég munkatársai részére, akkor ismerni kell a csapatot és annak problémáit. Csapatépítő tréningjeink előkészítése a vállalati közeg felmérésével, megismerésével kezdődik, így a csoport aktuális problémáira, nehézségeire, kitűzött céljaira szabott tréning tematikát állítunk össze.

Kommunikációs tréningek

A kommunikációs tréningek segítenek az üzenetek helyes megértésében és küldésében a
cég munkatársai számára
. Az üzleti szférában ma elengedhetetlen egy sikeres vállalkozás működtetéséhez az, hogy megfelelően tudják értelmezni és használni a kommunikációs jelzéseket. Ezek fejlesztésére, orvoslására különböző tréningek állnak rendelkezésre.

Konfliktuskezelő tréningek

A konfliktuskezelő tréninget azoknak ajánljuk, akik szükségesnek tartják, hogy hatékony konfliktuskezelési és kommunikációs technikák sajátítsanak el a munkatársakkal és ügyfelekkel való jó kapcsolat kialakítása és megtartása érdekében.


Vezetői tréningek

Minden vállalati vagy szervezeti egység vezetőinek ajánljuk, akik eredményesen szeretnék irányítani a beosztottaikat, függetlenül attól, hogy a szervezeti hierarchia mely fokán állnak.


Prezentációs tréningek

A tréning során először ismertetjük a prezentáció fajtáit, és megtanítjuk alkalmazásukat a résztvevőkkel. Ezután a prezentáció felépítésének ismertetjük meg azokat az eszközeit, amelyekkel fel lehet kelteni és fenn lehet tartani a hallgatóság figyelmét, és olyan technikákat is bemutatunk, melyekkel hatékonyan feloldható az előadás előtti stressz.


Értékesítési tréningek

Tréningünk résztvevői megismerkednek a modern gazdaságpszichológia legújabb kutatásainak fejleményeivel is, és azoknak gyakorlatba átültetett formáival. A tréning emellett empátiás-készség fejlesztő modulokat is tartalmaz, így az értékesítő képes lesz az ügyfelek motivációs mozgatóinak jobb felismerésére és annak tükrében a legideálisabb stratégia kiválasztására.

Change management

A változásmenedzsment tréning nem egy egyszerű szórakozási lehetőség, kapcsolatteremtésre alkalmas délutánok sorozata, ahol a munkatársak lazíthatnak egy kicsit és jobban megismerhetik egymást. Itt a tréningek során lényegi dolgokat sajátíthatnak el a résztvevők, mint gondolati, mind gyakorlati szinten.


Amennyiben többet szeretne megtudni, kérjük vegye fel csapatunkkal a kapcsolatot itt!cégtréning, coaching, csapatépítő tréning, csapatépítés, személyiségfejlesztés, pszichodráma, személyiségismeret, krízis kommunikáció, konfliktuskezelés
Aktuális
Coaching
Csoportok
Tréningek
Módszertan
Képzés
Szakirodalom
Trénerek
Hivatkozások
Kapcsolat
Partnerek
Referenciák
Cégtréning - www.cegtrening.hu - céges tréningek, szervezetfejlesztés © 2002-2015