Cégtréning - professzionális tréningek
Csapatépítő tréning
Kommunikációs tréning
Időgazdálkodás tréning
Konfliktuskezelés
Üzleti kultúra
Változásmenedzsment
Tárgyalástechnika
Vezetői tréning
Multikulturális tréning
Interkulturális tréning
Prezentációs tréning
Értékesítési tréning
Panaszkezelő tréning
Kríziskommunikáció
 


Tréning ajánlatainkból


Időgazdálkodás tréning

Állítsa az időt a céljai megvalósításának szolgálatába! Hasznosítsa a megszerzett tudást munkahelyi környezetében, tudjon meg többet time management tréningünkről!


Kommunikációs tréning

Ha hatékony kommunikációs tréninget keres, akkor válassza a mi szolgáltatásunkat, mert magasan képzett trénereink olyan specifikus tréningeket kínálnak, amelyek segítségével hatékonyabb lesz az Ön illetve beosztottjai kommunikációja.


Csapatépítő tréning

Munkatársak laza halmazából igazi együttműködő csapatot kovácsolunk! Bízza ránk munkatársai, kollégái tréningezését, hogy igazi csapatépítést, valódi változásokat tapasztaljon meg munkahelyén!


Konfliktuskezelési tréning

A konfliktuskezelési tréning célja, hogy megtanítsa a résztvevőket arra, hogy hogyan fordíthatják konstruktívan a javukra a felmerülő konfliktusokat.

Ügyfélkapcsolati tréning

Az ügyfélkapcsolati munkatárs a vállalat "arca", ő az, akin keresztül az ügyfelek a céggel találkoznak, ahhoz kapcsolódni tudnak, ezért hatalmas jelentőséggel bír, hogy ezek a munkatársak milyen benyomást tesznek a potenciális ügyfelekre.


Amennyiben többet szeretne megtudni, kérjük vegye fel csapatunkkal a kapcsolatot itt!cégtréning, coaching, csapatépítő tréning, csapatépítés, személyiségfejlesztés, pszichodráma, személyiségismeret, krízis kommunikáció, konfliktuskezelés
Aktuális
Coaching
Csoportok
Tréningek
Módszertan
Képzés
Szakirodalom
Trénerek
Hivatkozások
Kapcsolat
Partnerek
Referenciák
Cégtréning - www.cegtrening.hu - céges tréningek, szervezetfejlesztés © 2002-2015