Cégtréning - professzionális tréningek
Csapatépítő tréning
Kommunikációs tréning
Időgazdálkodás tréning
Konfliktuskezelés
Üzleti kultúra
Változásmenedzsment
Tárgyalástechnika
Vezetői tréning
Multikulturális tréning
Interkulturális tréning
Prezentációs tréning
Értékesítési tréning
Panaszkezelő tréning
Kríziskommunikáció
 


Trénerek


A Cégtréning.hu által felkínált tréningek a megrendelő egyedi igényeihez szabottan, de a szakmaiságot is a legmesszebbmenőkig szem előtt tartva kerülnek kialakításra.

A megrendelővel előzetesen egyeztetve, a kívánalmaknak megfelelő tréning tematikával készülünk. A Cégtréning.hu által működtetett tréningek esetében a trénerek szupervizorukkal együtt, a megrendelő helyzetét, viszonyait figyelembe készülnek fel az előttük álló tréning feladatokra.

A tréning projektvezető tájékozódik a vállalat adott szervezeti egységénél, osztályánál felmerülő kívánságokról, megoldandó feladatokról, probléma területekről, és ennek megfelelően dolgozzák ki a tréning terveket, ami a pár órás mini tréningtől a több éven át tartó
tréningprogramokig terjed.

Trénereink felsőfokú kommunikációs-, gazdasági és társadalomtudományi végzettségű szakemberek, akik jártasak az üzleti folyamatok területén. Csoportfolyamatokban nagy tapasztalattal rendelkeznek, a szituációs helyzeteket a tréning során
jól tudják felhasználni a szemléltetéshez. Alapvető feladatuknak tartják, hogy a tréningen felmerülő gyakorlatokat jól átbeszéljék a résztvevőkkel, így a tréning tematikájához kapcsolódó események alkalomról alkalomra feldolgozásra kerülnek a csoportban.

A tréning módszer hatékonyságát a frontális oktatással szemben a folyamat központúság és a gyakorlatias jelleg is biztosítja. A résztvevők a tréning alkalmak közötti időkben is, mondhatni észrevétlenül tanulnak, és tapasztalataikat a következő tréning alkalmon lehetőségük van megosztani a többi résztvevővel.

A csoportos tréningmódszerből kifolyólag erős szinergia hatások érvényesülnek tréningjeinken, amelyek hozzásegítenek az elsajátított tudás alkalmazás szintű használatának biztosításához.


Amennyiben többet szeretne megtudni, kérjük vegye fel trénereinkkel a kapcsolatot itt!
cégtréning, coaching, csapatépítő tréning, csapatépítés, személyiségfejlesztés, pszichodráma, személyiségismeret, krízis kommunikáció, konfliktuskezelés
Aktuális
Coaching
Csoportok
Tréningek
Módszertan
Képzés
Szakirodalom
Trénerek
Hivatkozások
Kapcsolat
Partnerek
Referenciák
Cégtréning - www.cegtrening.hu - céges tréningek, szervezetfejlesztés © 2002-2015