Cégtréning - professzionális tréningek
Csapatépítő tréning
Kommunikációs tréning
Időgazdálkodás tréning
Konfliktuskezelés
Üzleti kultúra
Változásmenedzsment
Tárgyalástechnika
Vezetői tréning
Multikulturális tréning
Interkulturális tréning
Prezentációs tréning
Értékesítési tréning
Panaszkezelő tréning
Kríziskommunikáció
 


Milyen a jó tréner?


A trénernek mindenek előtt az őt megbízó szervezet érdekeit kell szem előtt tartania - de egy jó szakember arra is képes, hogy a tréningen résztvevők egyéni érdekeit is figyelembe vegye és harmonizálja a vállalati érdekekkel.

A jó tréner egyszerre közvetíti illetve viszi keresztül a megbízó céljait és alakít ki bizalmi kapcsolatot a résztvevőkkel. Így a tréning során mind a vállalat, mind a dolgozók egyenként is fejlődnek, céljaik megvalósításához közelebb kerülnek.

A jó tréner egyszerre pszichológus, pedagógus és edző, mert képes felmérni a résztvevők képességeit és motivációját, képes átadni a hatékonyság növeléséhez szükséges tudást, és ezt a tudást a hétköznapi életben is használhatóvá teszi gyakoroltatás által.

A tréner legfontosabb tulajdonságai a céltudatosság, a kitartás, az empatikus készség, a rugalmasság, a jó pedagógiai érzék, a kreativitás és a megbízhatóság.

A jó tréner hisz abban, amit csinál, azonosul a tréning és a megbízó céljaival, és így a résztvevőket is motiválttá és elkötelezetté teszi.

A tréning sikerességéhez elengedhetetlenül fontos, hogy olyan személy vezesse, aki képes ezeknek az elvárásoknak megfelelni. Ennek hiányában akár milyen jól megtervezett és felépített legyen a képzés, nem fog átütő sikert hozni - hiszen az emberek gondolkodásának és viselkedésének maradandó megváltoztatása csak úgy lehetséges, ha ebben egy hiteles, erős és tapasztalt személyiség vezeti őket.


Tudjon meg többet
a Cégtréning trénereiről itt!
cégtréning, coaching, csapatépítő tréning, csapatépítés, személyiségfejlesztés, pszichodráma, személyiségismeret, krízis kommunikáció, konfliktuskezelés
Aktuális
Coaching
Csoportok
Tréningek
Módszertan
Képzés
Szakirodalom
Trénerek
Hivatkozások
Kapcsolat
Partnerek
Referenciák
Cégtréning - www.cegtrening.hu - céges tréningek, szervezetfejlesztés © 2002-2015