Cégtréning - professzionális tréningek
Csapatépítő tréning
Kommunikációs tréning
Időgazdálkodás tréning
Konfliktuskezelés
Üzleti kultúra
Változásmenedzsment
Tárgyalástechnika
Vezetői tréning
Multikulturális tréning
Interkulturális tréning
Prezentációs tréning
Értékesítési tréning
Panaszkezelő tréning
Kríziskommunikáció
 


Corporate - Nagyvállalatok tréningezése


A nagyvállalkozásoknál és multinacionális vállalatok esetében a tréningezéssel kapcsolatos teendők a HR osztály munkatársaira hárulnak. Az ő feladatuk megtalálni és kiválasztani a legmegfelelőbb tréningeket a vállalat számára, így az ő felelősségük, hogy olyan tréninget találjanak, amely valóban beválik és hosszú távon is eredményeket hoz. Hogyan érdemes hozzálátni ehhez a feladathoz?

Elsőként azt érdemes szem előtt tartani, hogy a tréning bizalmi szolgáltatás: a tréningezést végző cég munkatársai közelről betekintést nyernek a vállalat belső életébe, működésébe, a cégen belül dolgozó emberek közötti kapcsolatokba, sőt, bizonyos változtatásokat is hajtanak végre ezeken. Ezért a tréninget végző szakemberre egy kicsit úgy kell tekinteni, mint az orvosra, aki megvizsgál, majd beavatkozásokat végez. Ezért mikor
tréningező céget választunk, válasszunk úgy, mintha orvost választanánk: magasan képzett, megbízható, alapos és diszkrét legyen, illetve a szakterülete vágjon egybe a mi problémáinkkal.

Ahogy az életben is, amikor orvosra vagy ügyvédre van szükségünk egy számunkra fontos problémával kapcsolatban, próbálunk megbízható források alapján választani. Az üzleti életben ennek megfelelően a referenciák és a személyes megkeresés vagy telefonos konzultáció, az előzetes egyeztetés adják meg a lehetőséget arra, hogy megtaláljuk a számunkra alkalmas, minőségi és megbízható szolgáltatást.

Egy jól megválasztott tréning valódi változásokat jelent, valódi problémamegoldást, rövid és hosszú távon egyaránt előnyöket hoz a vállalat számára.

A minőségi, szakmailag megalapozott szolgáltatás megtalálása időigényes, de mindenképp kifizetődő. Az egyes munkacsoportok, team-ek problémáit profin kivitelezett tréningekkel lehet hatásosan kiküszöbölni. Ennek módja az előzetes egyeztetés, melyet a tréning előkészítése, a problémák felmérése, a csoport működésének megismerése követ, majd ezután következik maga a tréning - a beavatkozás, amit pedig értékelés, esetlegesen utánkövetés zár. Az egyes tréningek akár egymásra is épülhetnek, így maximalizálva a sikerességet és a folyamatos fejlődést.

A tréning pénz-, idő- és szervezésigényes dolog, ezért fontos, hogy megalapozott döntést hozzon a vezetőség. A felelősség az Ön kezében van a tréningező cég kiválasztásában.


További cikk olvasása a nagyvállalati tréningekről

Tudjon meg többet a tréningekről, vegye fel a kapcsolatot a Cégtréning csapatávalcégtréning, coaching, csapatépítő tréning, csapatépítés, személyiségfejlesztés, pszichodráma, személyiségismeret, krízis kommunikáció, konfliktuskezelés
Aktuális
Coaching
Csoportok
Tréningek
Módszertan
Képzés
Szakirodalom
Trénerek
Hivatkozások
Kapcsolat
Partnerek
Referenciák
Cégtréning - www.cegtrening.hu - céges tréningek, szervezetfejlesztés © 2002-2015