Cégtréning - professzionális tréningek
Csapatépítő tréning
Kommunikációs tréning
Időgazdálkodás tréning
Konfliktuskezelés
Üzleti kultúra
Változásmenedzsment
Tárgyalástechnika
Vezetői tréning
Multikulturális tréning
Interkulturális tréning
Prezentációs tréning
Értékesítési tréning
Panaszkezelő tréning
Kríziskommunikáció
 


Hogyan tréningeznek a legsikeresebb multinacionális nagyvállalatok?


A legnagyobb amerikai multinacionális vállalatok, mint az IBM, GE, Pfizer, Procter&Gamble, stb., üzleti kultúrájában kiemelt helyet foglal el az alkalmazottak tréningezése. Ezeknek a nagyvállalatoknak a munkaerő-fejlesztése, az előmeneteli rendszere, sőt a kutatás-fejlesztése is, mind a tréningezésre épül. Időt és pénzt nem kímélve fordítanak energiát a dolgozóik fejlesztésére, tudván, hogy hosszú távon ez megtérül. A GE például, annak ellenére, hogy a válság az autóipart súlyosan érintette, továbbra is évi kb. 1 milliárd dollárt fordít alkalmazottai képzésére, mert pont ebben látják a lehetőséget a recesszióból való kitörésre.

A nagyvállalatok tréningjei a cég profiljától függően más-más területek fejlesztésére helyezik a hangsúlyt: az Apple, a Google és más innovatív vállalatok például rendkívüli figyelmet szentelnek a dolgozók kreativitásának kibontakoztatására, míg más helyeken, például a Pfizer gyógyszergyárnál, a kutatásfejlesztésre és az értékesítőik képzésére fordítanak nagyobb figyelmet.

A vállalatok számára kidolgozott tréningrendszerek nagy hatékonysággal működnek, pont azért, mert arra az adott vállalatra lettek kidolgozva, "rájuk lettek öntve". Az efféle tréningrendszert viszont csak a legnagyobb multinacionális vállalatok engedhetik meg maguknak. A személyre- illetve cégre-szabott tréningezésről azonban nem kell lemondaniuk a kis és közepes vállalkozásoknak sem. Ha profi trénerekre bízza az alkalmazottak fejlesztését, akkor olyan szolgáltatást vásárol, amelynek alapvető tulajdonsága, hogy rugalmasan alkalmazkodik a megbízó igényeihez és szükségleteihez. Tréningjeinket alapos helyzet-felmérés és tervezés előzi meg, a Cégtréning csapatával így a tréning az adott cég speciális céljainak szolgálatában állítható.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy olyan tréninget kapjon, amely a legmodernebb, kipróbált és hatásos módszerekre épül, ugyanakkor hatékonyan alkalmazkodik az Ön vállalatának igényeihez!További cikk olvasása a vállalati tréningekről

További cikk olvasása a nagyvállalati tréningezésről


cégtréning, coaching, csapatépítő tréning, csapatépítés, személyiségfejlesztés, pszichodráma, személyiségismeret, krízis kommunikáció, konfliktuskezelés
Aktuális
Coaching
Csoportok
Tréningek
Módszertan
Képzés
Szakirodalom
Trénerek
Hivatkozások
Kapcsolat
Partnerek
Referenciák
Cégtréning - www.cegtrening.hu - céges tréningek, szervezetfejlesztés © 2002-2015