Cégtréning - professzionális tréningek
Csapatépítő tréning
Kommunikációs tréning
Időgazdálkodás tréning
Konfliktuskezelés
Üzleti kultúra
Változásmenedzsment
Tárgyalástechnika
Vezetői tréning
Multikulturális tréning
Interkulturális tréning
Prezentációs tréning
Értékesítési tréning
Panaszkezelő tréning
Kríziskommunikáció
 


Kommunikációs tréning ajánlat


Ha hatékony kommunikációs tréninget keres, akkor válassza a mi szolgáltatásunkat, mert magasan képzett trénereink olyan specifikus tréningeket kínálnak, amelyek segítségével hatékonyabb lesz az Ön illetve beosztottjai kommunikációja.

A mi tréningünkkel többet kap:

Személyre és helyzetre szabottan, a kommunikáció-kutatás és fejlesztés területén tapasztalt trénerek állítják össze a tréning anyagát.
A gyakorlatban használtató tudás a képzés alapja, nem pedig lexikális információk. Nálunk helyzetgyakorlatok, szituációs játékok alkalmazásán keresztül fejlődik a résztvevő.
Az új készségek a kipróbálás, begyakorlás, tökéletesítés fázisain keresztül épülnek be és válnak alkalmazhatóvá a munkában és hétköznapi életben.

A mi tréningünk több mint asszertivitás-fejlesztés, mert nagyfokúan specializált tréninget kínálunk. A kommunikációnak ugyanis rengeteg formája, rétege és vállalati életben betöltött feladata van, ennek megfelelően pedig mindenkinek egyéni stílusa és kommunikációval kapcsolatos problémái lehetnek. Tréningünk tehát egy előkészítő értékeléssel kezdődik, ahol felmérjük az adott helyzet kommunikációs sajátosságait és problémáit, majd egyénre és csoportra szabottan kínálunk ezekre megoldást.

Más beavatkozást igényel például, ha cégen belül az ún. vertikális, tehát vezető és beosztott közötti kommunikációban jelentkeznek hiányosságok, és más a helyzet, ha a horizontális, vagyis munkatársak közötti interakciók hiányosak vagy károsak a vállalat működésére nézve. De minden egyes csoport és egyén szintjén is változó, hogy miben van szükség fejlődésre. Nálunk egyedi problémákra kidolgozott egyedi megoldásokat kínálunk.

Miben segít a tréning?

a kapcsolatteremtési és -fenntartási készség fejlődésében,
önbizalom növelés, magabiztosabb fellépés, jobb kiállás, hatékonyabb humán interakciók, vagyis általánosságban elmondható a szociális készségek fejlődésének elérésében;
érettebben és adekvátabban reagálni az egyes helyzetekben;
mások üzeneteinek pontosabb megértése és a saját mondanivaló tisztább, egyértelműbb kommunikálásának készsége;
meggyőző fellépés és magabiztosság kifejlődése;
céltudatosság és asszertív önérvényesítés elsajátítása;
önkifejezés és mások meghallgatásának egyensúlya;
a kifelé mutatott "arcunk" fejlesztése: hogyan mutasd be vonzóan, de hitelesen önmagad, illetve azt a terméket, szolgáltatást, amit kínálsz.


Tudjon meg többet a tréningről, vegye fel a kapcsolatot a Cégtréning csapatával


Tudjon meg többet
a Cégtréning trénereiről itt!
cégtréning, coaching, csapatépítő tréning, csapatépítés, személyiségfejlesztés, pszichodráma, személyiségismeret, krízis kommunikáció, konfliktuskezelés
Aktuális
Coaching
Csoportok
Tréningek
Módszertan
Képzés
Szakirodalom
Trénerek
Hivatkozások
Kapcsolat
Partnerek
Referenciák
Cégtréning - www.cegtrening.hu - céges tréningek, szervezetfejlesztés © 2002-2015