Cégtréning - professzionális tréningek
Kkv
Csapatépítő tréning
Kommunikációs tréning
Időgazdálkodás tréning
Konfliktuskezelés
Üzleti kultúra
Változásmenedzsment
Tárgyalástechnika
Vezetői tréning
Multikulturális tréning
Interkulturális tréning
Prezentációs tréning
Értékesítési tréning
Panaszkezelő tréning
Kríziskommunikáció
 


Kis és közepes vállalkozások


A mikro-, kis- és középvállalkozások emberi erőforrás (HR) fejlesztési és tréning szükségletei specifikusak, külön szaktudást és gyakorlatot igényelnek. A kis és középvállalkozások (KKV) előtt álló feladatokat ismerjük, és figyelembe vesszük a hozzánk forduló cég helyzetét és lehetőségeit, annak érdekében, hogy az Ön vállalkozása is fejlődőképes maradjon.

A Cegtrening.hu-nál jól ismerjük azokat kkv-kra jellemző helyzeteket és ismétlődő problémákat, amelyek leginkább a folyamatosan változó gazdasági helyzet és az erős verseny, valamint a belső céges struktúrák képlékenységéből fakadnak.

A vállalkozásoknak a meglévő emberi erőforrásukat érdemes jobban megbecsülni. Az önmagukat képző cégvezetők és a cégtréninget igénybe vevők kisebbségben vannak, pedig az állandóan változó világban szükség van mind a vezetők, mind a beosztottak fejlődésére. Ez jó alapja lehet a korábban említett nehézségekkel való megküzdésre. Specialistái vagyunk a kkv-kkal kapcsolatos problémák és a vezetéssel kapcsolatos nehézségek kezelésének.

Tudjuk, hogy a kkv-k sokszor más munkaerő-szervezési problémákkal néznek szembe, mint a
nagyvállalatok. A kisebb cégek alkalmazottainak munkája sokszor kevésbé specializált, és inkább multifunkcionalitást igényel, nagyfokú rugalmassággal, gyors váltásokkal, reagálással.

A Cégtrening.hu széles tréning kínálatával és hozzáértő szakembereivel segíti a hozzá forduló kis vagy középvállalkozást. A szolgáltatások (
csoport tréning, kommunikációs tréning, stb.) megoldásokat kínálnak mind a homogén, mind a heterogén munkahelyi csoportoknak, a specializált és a több funkciót ellátó dolgozóknak is. A startupok számára is megoldást kínálunk szolgáltatásainkkal, melynek segítségével sikerül megőrizniük az innovatív légkört, amely az ilyen cégek fenntartásának lételeme.


Tudjon meg többet a módszertanról, vegye fel a kapcsolatot a Cégtréning csapatával

Tudjon meg többet
a Cégtréning trénereiről itt!
cégtréning, coaching, csapatépítő tréning, csapatépítés, személyiségfejlesztés, pszichodráma, személyiségismeret, krízis kommunikáció, konfliktuskezelés
Aktuális
Coaching
Csoportok
Tréningek
Módszertan
Képzés
Szakirodalom
Trénerek
Hivatkozások
Kapcsolat
Partnerek
Referenciák
Cégtréning - www.cegtrening.hu - céges tréningek, szervezetfejlesztés © 2002-2015