Cégtréning - professzionális tréningek
Értékesítési tréning
Csapatépítő tréning
Kommunikációs tréning
Időgazdálkodás tréning
Konfliktuskezelés
Üzleti kultúra
Változásmenedzsment
Tárgyalástechnika
Vezetői tréning
Multikulturális tréning
Interkulturális tréning
Prezentációs tréning
Értékesítési tréning
Panaszkezelő tréning
Kríziskommunikáció
 


Értékesítési tréning


Az értékesítési tréning célja, hogy képessé tegye a résztvevőket az ügyfelek bizalmának megnyerésére, szempontjaiknak megértésére és gondolkodásuk pozitív befolyásolására.

A jó értékesítő:

képes ráhangolódni az ügyfélre,
megérti, hogy valójában mire vágyik,
hamar elnyeri bizalmát,
magabiztosan kezeli a panaszokat,
könnyedén és magabiztosan köt üzletet.

Összefoglalva: azt, akkor, és úgy ad el, amit, amikor, és ahogyan az ügyfél szeretne venni, de közben szolgálja az eladó szervezet céljait is.

Tréningünk segítségével a résztvevők megismerik a leghatékonyabb értékesítési technikákat és azok ügyfélre szabott alkalmazását. Begyakorolhatják az emberi kapcsolattartás alapjait és azokat a szakmai fogásokat, melyek segítségével elnyerhetik ügyfelei bizalmát, és sikeres üzletet köthetnek.

Tréningünk résztvevői megismerkednek a modern gazdaságpszichológia legújabb kutatásainak fejleményeivel is, és azoknak gyakorlatba átültetett formáival.

A tréning emellett empátiás-készség fejlesztő modulokat is tartalmaz, így az értékesítő képes lesz az ügyfelek motivációs mozgatóinak jobb felismerésére és annak tükrében a legideálisabb stratégia kiválasztására.

Azoknak ajánljuk, akik eladással, üzletkötéssel foglalkoznak, és sikerességük érdekében, szeretnék a lehető legjobban kiaknázni az emberi tényezőt, a kapcsolat nyújtotta lehetőségeket.


További cikk olvasása arról, hogyan legyünk meggyőzőek?cégtréning, coaching, csapatépítő tréning, csapatépítés, személyiségfejlesztés, pszichodráma, személyiségismeret, krízis kommunikáció, konfliktuskezelés
Aktuális
Coaching
Csoportok
Tréningek
Módszertan
Képzés
Szakirodalom
Trénerek
Hivatkozások
Kapcsolat
Partnerek
Referenciák
Cégtréning - www.cegtrening.hu - céges tréningek, szervezetfejlesztés © 2002-2015