Cégtréning - professzionális tréningek
Csapatépítő tréning
Kommunikációs tréning
Időgazdálkodás tréning
Konfliktuskezelés
Üzleti kultúra
Változásmenedzsment
Tárgyalástechnika
Vezetői tréning
Multikulturális tréning
Interkulturális tréning
Prezentációs tréning
Értékesítési tréning
Panaszkezelő tréning
Kríziskommunikáció
 


Corporate - Nagyvállalatok


A multinacionális nagyvállalatok világa a kis- és középvállalatokétól jól elkülöníthető struktúra, szabályok és működési elvek alapján szerveződik. Ennek következtében speciális tréningezésre is van szükségük. A Cégtréningnél ismerjük a nagyvállalatok strukturális és működési jellemzőit és HRD (human resource development) szükségleteit. Számos olyan tréninget kínálunk, melyek alkalmasak egy multinacionális vállalat fejlesztésére, de igény szerint hozzá is igazítjuk tréningeinket az adott cég prioritásaihoz. Rendelkezünk a szükséges hazai és nemzetközi tapasztalattal ahhoz, hogy kiváló színvonalon nyújthassunk tréning szolgáltatásokat corporate szintű megrendelőknek.

Milyen speciális szükségletekkel rendelkeznek a nagyvállalatok?

A multinacionális cégek egyik legfontosabb jellemzője, hogy tevékenységük során átlépik az országhatárokat, így termékeiket sem egy helyen, hanem a világ több országában állítják elő, és a világpiacon értékesítik. Ehhez leányvállalatokat hoznak létre más országokban, illetve magukba foglalnak különböző országokban működő cégeket. Ezért a multinacionális vállalatokra alapvetően jellemző, hogy multikulturálisak - azaz több különböző nemzetből származó alkalmazottakat foglalkoztatnak. Ahhoz, hogy ez ne okozzon fennakadást, szükség van a kultúrák közötti rugalmas attitűdre és gördülékeny kommunikációra. Interkulturális és
Multikulturális tréningünk nyújt segítséget azon vállalatok számára, amelyek nemzetközi kapcsolatokkal rendelkeznek, illetve több nemzetből való alkalmazottakat foglalkoztatnak egy helyen.

A nagyvállalatok esetében az alkalmazottak viszonya, kötődése a céghez meglehetősen speciálisnak mondható. A vállalat felépítése hierarchikusabb, munkatársaitól nagyobb lojalitást vár el, mint a kisebb cégek. Az előmenetel szigorúbb, racionálisan szabályozott keretek között lehetséges, az alkalmazottaknak pedig részletes szabályzat és kötött dokumentáció szerint kell végezzék a munkájukat. A vállalatnál dolgozni presztízst jelent - ezért cserében a cég a dolgozó lojalitását kéri illetve azt, hogy tartsa be a szigorú szabályokat és közben kifelé sugározzon elégedettséget. Így az alkalmazottak általában jó munkakörülmények között dolgozhatnak, ugyanakkor a vállalati rendszerrel együtt járó nagy stresszt is el kell tudniuk viselni. A magas elvárások és a sok feszültséggel járó munka miatt az alkalmazottak mentális karbantartása különösen fontos. A rendszeres és jól felépített tréningek növelik a dolgozók elégedettségét és segítenek megelőzni a kiégést. Cégünk olyan tréninget kínál, melyek segítenek megőrizni a munkatársak lelkesedését, vagy elősegíteni beilleszkedésüket a vállalat működésébe.

A nagyvállalatoknál dolgozó alkalmazottak munkavégzésére nagyfokú specializáció jellemző, ahol az egyes részfeladatok elvégzésére külön dolgozókat alkalmaznak. Az egyes részfeladatokat ellátó alkalmazottak számára különböző, speciális tréningeket kínálunk.

A cégen belüli többszintű vezetői rendszer szintén folyamatos képzést és megújulást kíván, amihez a vezetői tréningünk mellett az időgazdálkodás és változásmenedzsment tréningjeink szintén sokban hozzájárulnak. Mindezek mellett azonban az általános, szervezet-fejlesztéshez tartozó tréningek kivitelezésére vagy kríziskommunikációs feladatok ellátására is kínálunk tréninget.

További cikk olvasása a nagyvállalati tréningezésről

Tudjon meg többet a tréningekről, vegye fel a kapcsolatot a Cégtréning csapatával


Tudjon meg többet a Cégtréning trénereiről itt!


cégtréning, coaching, csapatépítő tréning, csapatépítés, személyiségfejlesztés, pszichodráma, személyiségismeret, krízis kommunikáció, konfliktuskezelés
Aktuális
Coaching
Csoportok
Tréningek
Módszertan
Képzés
Szakirodalom
Trénerek
Hivatkozások
Kapcsolat
Partnerek
Referenciák
Cégtréning - www.cegtrening.hu - céges tréningek, szervezetfejlesztés © 2002-2015